Noutăţi
Calendar activităţi
Cursuri
Profesori
Articole de presă


Şcoala de Arte din Bistriţa – talente şi împliniri

Şcoala de Arte Bistriţa este o instituţie publică de cultură, cu personalitate juridică, având ca profil învăţământul artistic, instituţie care functionează sub autoritatea Centrului Judeţean pentru Cultură, fiind finanţată de Consiliul Judeţean Bistriţa- Năsăud.

Şcoala de Arte Bistriţa își desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, ale normelor didactice elaborate de Ministerul Educaţiei și cu prevederile propriului regulament de organizare și funcţionare.

Şcoala de Arte Bistriţa descoperă, iniţiază și susţine talentele, indiferent de vârstă, de mediul din care provin, studii sau ocupaţie (elevi, studenţi, salariaţi, etc.)

Toţi cei interesaţi au posibilitatea să urmeze cursurile şcolii noastre, în paralel cu alte activităţi,  în dorinţa de-a se apropia de artă,  reuşind apoi o carieră artistică plină de satisfacţii.

În acest sens, Şcoala de Arte Bistriţa, stimulează cursanţii și prezintă actul artistic în scopul studierii unui instrument,  genuri muzicale diverse, coregrafie – dans modern, artă teatrală, artă plastică sau artă foto.

Nu sunt puţini acei cursanţi, care datorită talentului și studiului au ajuns mari muzicieni la filarmonicile din ţară, cântăreți de operă, profesori de muzică, solişti vocali la cele mai importante ansambluri sau formaţii din judeţ.

Şcoala de Arte Bistriţa e o rampă de lansare pentru toţi acei care doresc să studieze tainele frumoasei arte. E şansa de a vedea și înţelege  că dezvoltându- ţi talentul nu faci altceva decât să-ţi înfrumuseţezi viaţa…

Porţile şcolii noastre sunt deschise pentru voi, cei care sunteţi sensibili la arta sunetelor, dansului, arta teatrală, arta plastică sau arta foto.

Şcoala de Arte Bistriţa vă aşteaptă pentru a călători împreună în tainele artei, o aventură plină de emoţie și satisfacţie !

X